MASÁŽE LEONIS

Nový rok je plný předsevzetí a co může být lepší, než začít očistou svého těla? Představujeme naši řadu detoxikačních masáží, které nejen obnoví vaši energii, ale poslouží i jako skvělé odrazové můstky k vašim hubnoucím cílům!

Nabízíme dva typy permanentek nabité speciálně vybranými masážemi podporujícími detoxikaci těla. Mezi takové masáže patří:

🏃‍♀️ 🏃 Zaručujeme povzbuzení lymfatického systému a tím rychlejší vyplavování toxických látek z organismu i spalování kalorií. Naše masáže Vám pomohou pokud jste se rozhodli, žít zdravěji. 🏃‍♀️🏃

NAKUPUJTE MASÁŽE ZDE:

https://www.masaze-leonis.cz/produkt/masaze-pri-hubnuti-a-kondicnim-cviceni/

💆♻️ **Průvodce pro čištění těla a mysli** – Naše masáže jsou jako blahodárná oáza uprostřed rušného života. Jedinečná kombinace přírodních olejů a dokonalých hmatů uvolní vaše svaly i mysl. A naše specialistka vám ráda poradí a podpoří váš cíl.

🌿🔄 **Udržitelná krása** – Chcete krásu, která vychází zevnitř? Naše expertka vás provede cestou plnou blahodárných detoxikačních rituálů.

📱🤳 **Buďte součástí wellness komunity** – Sdílejte svou cestu za zdravím na sociálních sítích a buďte inspirací pro ostatní.

Nenechte novoroční předsevzetí jen u slov. Přijeďte k nám a začněte svou revoluci zdraví hned! Sledujte nás, lajkujte a sdílejte naše příspěvky – staňte se součástí hnutí za lepší já!

🥂💪 **Tady a teď** – Nečekejte, začněte svou proměnu s námi! Objednejte se ještě dnes a nastartujte rok 2024 s novou energií!

OBJEDNEJTE SE ON-LINE PŘES MOBIL NA ÚVODNÍ DEVADESÁTIMINUTOVOU MASÁŽ:

https://partner.notino.com/api/b2c/redirect/salons/detail?salonID=eecc199a-15ce-4d11-8805-841159fe1b62