MASÁŽE LEONIS

Měli jste úraz a máte komplikace pohybového aparátu? Rozbolela vás záda, nohy, ruce nebo kterákoliv část páteře a potřebujete intenzivní, ale ne příliš drahou a časově náročnou péči? Pak právě pro vás je zde nový produkt studia Masáže Leonis – Permanentka na deset intenzivních rehabilitačních masáží.

masáže pomohou při bolestech páteře, nohou i rukou

Co v rámci těchto masáží nabízíme:

Tuto Permanentku na deset intenzivních rehabilitačních masáží si můžete pořídit pro sebe, nebo ji věnovat blízké osobě jako dárek. Vždy pokud budete nakupovat na eshopu Masáže Leonis, získáte automaticky na vámi uvedený email dárkový poukaz, který po vytisknutí můžete upravit jako dárek (popisem, osobním přáním apod.). V každém případě tento dárkový poukaz pro vás slouží jako doklad o platbě vybrané procedury a je nutné jej předložit při první návštěvě. Objednání prosím provádějte výhradně telefonicky (viz. Realizační a Storno podmínky na webu https://www.masaze-leonis.cz/ ) .

Věřím, že nový produkt najde oblibu u mnohých klientů v této již dost náročné době. Pokud vás tedy článek zaujal nejdete produkt v eshopu na tomto odkazu https://www.masaze-leonis.cz/produkt/deset-intenzivnich-rehabilitacnich-masazi/

OBJEDNEJTE SE ON-LINE PŘES MOBILNÍ APLIKACI :

KLIKNI ZDE:

https://partner.notino.com/api/b2c/redirect/salons/detail?salonID=eecc199a-15ce-4d11-8805-841159fe1b62