MASÁŽE LEONIS

Tak už tu máme opět Vánoce a za nedlouho i sv. Valentýna a pokud stále váháte jakým zajímavým dárkem letos obdarujete svého blízkého – manželku, manžela, přítelkyni, přítele, dceru, syna, babičku nebo i dědečka můžete vsadit na MASÁŽ.

Masáž se vždy hodí. Spousta lidí je unavených a potřebují si odpočinout a zregenerovat tělo. Babičku a dědečka bolí klouby a nohy tak jim příjemná hodinová masáž určitě uleví.

No a co je letošní absolutní novinkou?

  1. ZIMNÍ RELAXACE – jedná se o dvouhodinou relaxační masáž hojně využívající termoterapii (tepelné zábaly, zvláště pak lávové kameny). Pro dokonalé uvolnění těla je zařazena i aromaterapie v zábalech tzn. bylinné zábal

2. RELAX PRO ŽENY – oblíbená klasika. Pohodových 150 minut rozdělených na hodinovou masáž a devadesátiminutovou kosmetiku obličeje a dekoltu včetně závěrečného nalíčení. Tento nejoblíbenější dárkový poukaz již léta vede žebříček dárkových poukazů před všemi významnými událostmi.

3. MASÁŽ PRO DVA – chcete obdarovat masáží nejen svého blízkého, ale i sebe? Vyberte si z několika variant masáží pro dvě osoby. Můžete kombinovat tyto varianty (hodinová, devadesátiminutová, čokoládová, těhotenská). Každý z vás může mít jinou masáž a oba bude společně spokojeni odpočívat každý na svém lehátku.

4. KLASICKÁ MASÁŽ – nevybrali jste žádnou speciální masáž? Netrapte se! Darujte poukaz na Hodinovou nebo Devadesátiminutovou nebo Dvouhodinovou masáž. Však se váš blízký sám s masérkou domluví co vše je nutné zregenerovat a správně namasírovat.

Všechny poskytované masáže najdete na e-shopu. Po zaplacení online Vám bude na Váš email doručet vouscher, který si vytisknete a vepíšete do něj údaje z objednávky.

Všem Vám přeji dobrý výběr, šťastné a veselé Vánoce a zdraví a pohodu v roce 2023.

Pavlína Linhartová – majitelka Masáže Leonis