MASÁŽE LEONIS

Přichází podzimní plískanice, venku se ochladilo a prší. Oblékáme teplé bundy a čepice a čelenky přes uši a často vzpomínáme na léto , kdy jsme se hřáli na sluníčku a utíkali do stínu a ke sklenici něčeho studeného. Dnes většinu z nás provází rýma, kašel a občasné ranní bolesti v krku.

Protože díky neklidné době jsou energie drahé, mnozí z vás uvažují jak se letos budou doma zahřívat? Netvrdím, že vám dám přesný návod na to jak vyzrát na energetické firmy, ale můžete na své starosti alespoň na chvíli zapomenout na příjemné relaxační masáži. Zvláště pak pokud si dovolíte přidat ke klasické masáži ještě masáž lávovými kameny.

masáže s lávovými kameny

Že nevíte o co jde? To vás bude masérka hladit, ano spíše hladit než nějak intenzivně masírovat, velmi teplými kameny. A protože jsou ty kameny přímo horké, říká se jim “lávové” , jakoby by vám po zádech tekla horká láva. Ale nebojte se, určitě vás nespálí. Jen pořádně rozehřeje. Takové horké kameny dokáží předat vašim svalům velké množství energie. Dokonce tak velké, že v zatuhlých svalech povolí bolavá místa (spasmy) a rozpustí se jako máslo.

Masáž lávovými kameny aplikovaná na záda trvá cca půl hodiny a druhou půl hodinu jsou všechny svaly domasírovány a uvolněny klasickou masáží. Můžete si však objednat lávové kameny i k jiným klasickým masážím např. devadesátiminutové nebo dvouhodinové. Většinou se provádí masáž lávovými kameny na zádech, ale další místa nejsou vyloučena.

Takže neváhejte a během podzimních a zimních měsíců si kdykoliv ke klasické masáži vyžádejte masáž lávovými kameny. Příplatek 150,- Kč k ceně za masáž je rozhodně příjemnou změnou a relaxem pro chladné dny.