MASÁŽE LEONIS

Nevíte si rady jakou masáž máte vybrat jako dárek? Článek vám poradí!

Je důležité aby jste věděli zda ten pro koho pořizujete wellness poukaz navštěvuje masáže pravidelně, jen jednou za čas, nebo zda ještě nikdy na masáži nebyl. Dále by jste měli vědět, zda váš obdarovaný má nějaké problémy (např. bolesti zad, nohou, kloubů, “neklidné nohy” apod.) . Podle těchto kritérií pak vybírat druh masáže a případně jeho délku.

Takže pro výběr dle první zásady (pravidelná návštěvnost masážního studia) platí:

V předcházejících dvou odstavcích jsme rozebírali jak dlouhé masáže máme pořídit jako dárek svým blízkým, pokud mají nějaký fyzický (bolestivý) problém. Pokud však pořídíte zážitkovou masáž, může tato být i v kratší době. Zážitkové masáže jsou masáže relaxační, které pořizujeme jako doplněk odpočinku (relaxace), může je absolvovat kdokoliv, většinou jsou zaměřeny i na těhotné ženy a ženy po porodu i pro klienty po operacích nebo s těžšími formami nemocí. K takovým masážím patří např. čokoládová, medová, aromatická, těhotenská, lifting obličeje a dekoltu apod. Doba těchto procedur je různá, cena se pohybuje mezi 700-1800 Kč.

Pokud chybí na vašem účtu finance a vy se rozmýšlíte pro levnější variantu masáže v domnění, že uděláte blízkému radost, volte variantu masáže časové (60 – 120 minut). Během této doby je možné namasírovat více částí těla a případně se zaměřit na některá místa více. Výhodou jsou akční slevy (vánoční, měsíční, narozeninové, dle věku).

Vynikajícím dárkem jsou také dárkové karty v určité finanční hodnotě. Zde opět má váš obdarovaný na výběr, zda z prostředků (kreditů) které jste mu zakoupili si pořídí jednu nebo více masáží, případně si doplatí např. na permanentku ve vyšší hodnotě.

Systém slev má každý salon/studio nastaveno jinak. Ve studiu Masáže Leonis jsou každý měsíc vyhlašovány v akci slevy na různé masáže ( https://www.masaze-leonis.cz/aktuality/ ) , pevný systém slev najdete v Ceníku ( www.masaze-leonis.cz/cenik/ ).

Přeji příjemný zážitek všem obdarovaným a dobrou volbu všem dárcům.

2 komentáře

  1. Dobrý den, mohu kombinovat při platbě Sodexo poukázky s finanční hotovostí? Chci přítelkyni pořídit k vánocům poukaz na masáž za narozeninovou slevu 50%, lze toto vše zkombinovat? Dekuji za odpověď. Ondra

    1. Dobrý den, bohužel platbu masáže s narozeninovou slevou tj. 50% z původní ceny, již není možné kombinovat s platbou Sodexo poukázkami.
      Je zde ještě jeden technický zádrhel. Doporučuji věnovat přítelkyni poukaz mnohem dříve, ne až na vánoce, protože tento narozeninový poukaz lze zakoupit a uplatnit pouze v měsíci, kdy má oslavenec skutečně narozeniny. A o vánočních svátcích bude studio Masáže Leonis pouze omezeně otevřené. Mohlo by se stát, že již nebude volný termín. Proto doporučuji, buď rezervaci v dostatečném předstihu nebo zakoupení poukazu za klasickou cenu s možností využití Sodexo poukazů. Platnost takto zakoupených dárkových poukazů na masáže je 6 měsíců.