MASÁŽE LEONIS

V pátek 8.9.2017 jsme měli krásné školení nových produktů ALIUS pro masáže Metody LTC (Luccia Torry Cianci) neboli pro čínské masáže.

Neděste se prosím toho spíše italského názvu pro čínskou medicínu! Ona ta masážní Metoda LTC je opravdu přepracovanou masážní metodou čínské medicíny, kterou vytvořila Italka Luccia Torry Cianci a pro kterou již přes 40 let vytváří své vlastní oleje a krémy s vysokým obsahem rostlinných esencí.

Metoda je tak propracovaná, že umožňuje péči klientům i mimo masážní studio a to – domácí koupele, pleťové krémy, domácí aromaterapii, parfémy a spreje a mnoho dalších aplikací.

Mezi úplnou novinku patří sady na ošetření strií a to jak zcela nových (červené, růžové), tak již těch starších (bílé). Pod označením 0P a 0A se nachází olejovité esence, R a B – masky a TT je zábal. Aplikují se všechny tři kroky, esence a maska každý den, zábal ob den. Pokud se tedy chcete zbavit těchto jizev na kůži ať jsou kdekoliv na těle, máte možnost si kůru vyzkoušet. Připravte se však na dlouhý boj, zacelení jizev v pokožce není jednoduché, omezit se však dá.

 sada na strie

Mezi produkty napomáhající ke zklidnění našich emocí patří modré spreje AIUTO (“POMOC”).

R (riposo) – “ODPOČINEK” uklidňuje, napomáhá ke klidnějšímu spánku

S (soccorso) – “POMOC” pomáhá při úzkostech a depresích

C (conzentrazione) – “KONCENTRACE” pomáhá organismu při koncentraci na nějaký úkol (např. zkoušky, přednáška, jízda v autě)

Spreje se aplikují rozptylem nad auru (nad hlavu) a na hrudník nebo obličej.

 modré spreje “pomoci”

Krémy BAUME mají ve svém logu napsáno:”NECHŤ NASTANE REVOLUCE. HRAJ SI A OBJEV PŮVOD” . Snad poněkud tajné heslo, ale znamená, že pokud nás něco bolí, můžeme použít tyto krémy a bolesti nebo problémy se zmírní nebo zcela ustoupí.

15 – na žlučové kameny, všechny jaterní problémy, cukrovku, pálení žáhy, pálení žaludku, křeče v žaludku

25 – na problémy nervového systému, úzkost, dušnost, srdeční a kardiovaskulární problémy, při ztrátě hlasu, psychickém vyčerpání, zúžení cév, angině pectoris, při zánětech dýchacích cest, zápalu plic, nachlazení, rýmě, kašli, srdeční arytmii, problémech se štítnou žlázou

35 – na žaludeční vředy, při zvracení, žaludečních kolikách, na nechutenství, bulimii, anorexii, při špatném trávení, anemii, problémech s obranným systémem (imunitou)

45 – při zácpě, průjmu, divertikulóze, zánětech střev, alergiích na jídlo, při nadýmání, na hemeroidy

55 – při problémech močových cest, ledvinových kamenech, problémech s pohlavními orgány (např. cysty, nepravidelná menstruace apod.), všechny hormonální problémy

Krémy se aplikují v místech výskytu problému (bolesti), tj. na břicho, hrudník, krk, záda atd.

 léčivé krémy Baume